Leverantörer

Elterm är ett NIBE Auktoriserat Serviceombud

 Elterm är ett NIBE Auktoriserat Serviceombud och har därmed bred kunskap om Nibe’s värmepumpar. Det innebär också att vi är utbildade av NIBE och får utföra alla former av reparationer och hantera garantiärenden.

En nivå som en vanlig installatör inte har och därför inte kan erbjuda support hela vägen om något mot all förmodan krånglar. Som serviceombud hanterar vi även Obligatorisk Ventilationskontroll – OVK (OVK-besiktning) både vid nybyggnation såvål som vid återkommande intervaller för flerbostadshus.

Om du kopplar in ditt försäkringsbolag vid något ärende med din värmepump hänvisar de alltid till oss NIBE Auktoriserade Serviceombud.
Vi har därför möjligheten att inte bara göra hela värmepumpsinstallationen utan kommer även supporta under hela värmepumpens livslängd.

 – Kunskap och omtanke hela vägen!

Tips:Här är en snabblänk till NIBE Uplink™ om du har kopplat upp din värmepump.https://www.nibeuplink.com/

Elterm utför IVT Service

Elterm säljer IVT och Bosch värmepumper och har därmed bred kunskap och erfarenhet om deras produkter. Vi utför service och garantiärende på alla värmepumpar vi installerar och har de flesta reservdelarna på lager för snabb och kompetent service.