Jobba hos oss

Vi söker nya medarbetare till Elterm i Alingsås

Elterm i Alingsås AB fortsätter satsningen framåt som experten på värmepumpar och solceller. Vi ser en ökande efterfrågan och söker medarbetare till Alingsås. Vi arbetar för att ge våra kunder optimerade värmesystem med bästa möjliga ekonomi och funktion, varför kundlojalitet är en förutsättning. Kunskap och omtanke är våra ledord!

VVS-montör/rörmokare

Som VVS-montör/rörmokare kommer du att jobba med installation av värmepumpar och värmesystem samt övriga VVS-arbeten. Att stötta kyltekniker som jobbar som auktoriserade serviceombud för värmepumpar samt installatörer av solpaneler blir också viktiga arbetsuppgifter samt att utveckla och bredda vår affär inom ditt expertområde.                   

Kyltekniker

Som kyltekniker kommer du att jobba med felsökning och kylteknik i värmepumpar i huvudsak. Att installera luft/luft värmepumpar är också ett ansvarsområde samt även bidrag vid försäljning/projektering.

Elektriker

Som elektriker på Elterm kommer du framförallt bli en viktig kugge vad det gäller installationer och service av solcellsanläggningar. Men du kommer även arbeta med service, underhåll, installationsarbete av värmepumpar och övriga elinstallationer i bostäder.

Vill du veta mer om oss så vill vi jättegärna veta mer om dig! Hör av dig på 0322-123 24 eller pa@elterm.se .

Peter Andrén, VD