Vi har gjort det igen: Ännu en fjärrvärmeanläggningen i Alingsås har ersatts med energisnål bergvärme!

 
Elterm i Alingsås har nu installerat ännu en bergvärmeanläggning som helt ersätter en befintlig fjärrvärmeanläggning i centrala Alingsås. Alingsås Energi har varit på plats och plockat bort sina grejer och stängt kranarna till den dyra fjärrvärmen. Vi på Elterm är stolta att kunna bidra till kraftigt minskade driftskostnader för fastighetsägaren och samtidigt erbjuda ett miljövänligare alternativ.
 
Denna gång är det en hyresfastighet med 5 lägenheter norr om stadskärnan där Elterm har installerat en bergvärmepump. Energibrunnen borrades av Dufva's Energiborrning vilket tog ungefär än en arbetsdag att göra. Alingsås Energi var sedan på plats och plockade bort sina grejer och stängde kranarna till den dyra fjärrvärmen. Samtidigt kunde vi på Elterm göra färdigt installationen dvs driftsätta hela bergvärmeanläggningen. I källaren står nu en bergvärmepump som gör precis samma jobb som fjärrvärmen men med mycket billigare driftskostnad.
 
Har du funderingar kring din fjärrvärme så kan vi hjälpa dig att byta ut eller komplettera din anläggning med någon form av värmepump. Vi tittar över ditt behov och ser på bästa möjliga lösning för dig.
 
Vi är de enda i stan som har bytt ut fjärrvärmeanläggning till bergvärmepump och hjälper er med hela processen!
 

           Ring oss: 0322 - 123 24 

 

 

 

 

 
 
 
 
 sveptextvertical
 
 
 
 
incert

 

Kontakt

Elterm i Alingsås AB
Smålandsgatan 4
441 57 Alingsås
0322 - 123 24
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
logo
 
fb